Toezicht en bedrijfsinformatie

Toezicht & bedrijfsinformatie

AFM en DNB

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële sector in Nederland. BinckBank N.V. heeft een vergunning bank op basis waarvan wij het vermogen beheren van Binck Forward. De Nederlandsche Bank (DNB) ziet toe op de soliditeit van de financiële sector. BinckBank N.V. wordt gereguleerd door De Nederlandsche Bank.

Bedrijfsinformatie

KvK nummer: 34232461
BTW nummer: NL8148.12.922.B01
KIFID nummer: 400.000.309
DSI nummer: 38533

Stichting Binck

Veiligheid

Al het vermogen dat u met Binck Forward heeft belegd is volledig afgescheiden van de BinckBank N.V. organisatie en ondergebracht bij een speciaal daarvoor opgerichte Stichting Binck. Deze stichting verzorgt de effectentransacties van al onze klanten, rechtstreeks van en naar de fondsbeheerders. Daarnaast ‘bewaart’ en registreert de stichting de aanspraken van onze klanten. Hierdoor worden de risico’s beperkt en bent u ervan verzekerd dat de middelen altijd beschikbaar zijn en deze bijvoorbeeld niet verloren gaan indien BinckBank N.V. iets zou overkomen.

Bovendien is het Beleggers Compensatie Stelsel van toepassing op de Stichting waardoor tot € 20.000 per klant wordt gecompenseerd wanneer de Stichting hierin zou falen. Stichting Binck: veilig bewaren van uw beleggingen.

Bankgegevens

IBAN: NL25 INGB 0006 9482 62
BIC: INGBNL2A
Op naam van: Stichting Binck
Met referentie naar: Uw doelcode

Juridische documenten Binck Forward

Onze juridische documenten

Binck Forward maakt gebruik van diverse juridische documenten om afspraken vast te leggen tussen klanten ons als serviceprovider. U treft deze hieronder aan:

Klantovereenkomst Binck Forward
Algemene voorwaarden Binck Forward
Klantovereenkomst Binck Pensioenbeleggen
Aanvullende voorwaarden Binck Pensioenbeleggen
Cookie & privacybeleid
Order uitvoeringsbeleid