Over Binck Forward

Over ons

Ons team

Met Binck Forward kunt u uw geld eenvoudig, slim en kostenefficiënt laten beleggen.

Beleggen met Binck Forward is al mogelijk vanaf een inleg van € 10. Verder zijn wij tot wel 70% kostenefficiënter dan vele banken en traditionele vermogensbeheerders.

U kunt eenvoudig een financieel doel instellen en uw vermogen op de voet volgen. Uw beleggingsrisico wordt geleidelijk afgebouwd naarmate u dichterbij het einddoel komt en iedere euro blijft dagelijks opvraagbaar. Op die manier houdt u controle over uw vermogen.

Het team van Binck Forward bestaat uit ervaren professionals met een brede internationale achtergrond in beleggingsmodellen, technologie en financieel management. 

De bestuurder van Stichting Binck opereert onafhankelijk van de beleggingsonderneming BinckBank. De stichting waarborgt de juiste afhandeling en administratie van uw beleggingen.

Ons support team bestaat uit ervaren beleggingsprofessionals en staat tijdens kantooruren (van 09:00 tot 17:30 uur) tot uw beschikking via chat, telefoon en e-mail.

Historie Pritle en Binck Forward

Thomas Bunnik (nu directeur Binck Forward) heeft in 2013 ‘Pritle’ opgericht met een vooruitstrevende visie voor ogen. Gepassioneerd en overtuigd dat beleggingsdienstverlening sneller is te moderniseren. In 2017 is Pritle gekocht door BinckBank en gaat verder onder de naam Binck Forward. 

Pritle is opgericht vanuit de gedachte dat vermogensbeheer eenvoudiger, voordeliger en toegankelijk moet zijn.

Ons doel is het meest aantrekkelijke alternatief te zijn voor banken en vermogensbeheerders.

Thomas Bunnik is van 2006 tot 2014 werkzaam geweest bij ABN AMRO en heeft jarenlang ervaring opgedaan als professional in de internationale beleggingsindustrie. Terwijl hij nog bij de bank werkte, wist hij in de zomer van 2013 al een internationaal team te selecteren van diverse specialisten op het gebied van financial management, technologie en de advocatuur. Thomas Bunnik definiëerde zijn plannen totdat hij volledig vertrouwen had dat hij met zijn team een succes kon maken van Pritle. Op zijn 30e verjaardag besloot hij ABN AMRO te verruilen voor het realiseren van zijn droom.

In 2014 richt hij zich samen met co-founders Azman Hamid (Singaporees) en Stewart Bowers (Amerikaan) volledig op de ontwikkeling van Pritle. Om hun droom te verwezenlijken hebben zij in Nederland, Verenigd Koninkrijk, en Azië investeringskapitaal opgehaald en wereldwijd diverse investeerders en ondernemers geraadpleegd van Nieuw-Zeeland tot New York.

In de loop van 2014 vernamen de oprichters dat Fundix N.V. op zoek was naar een nieuwe strategie. Het team van Pritle startte overnamegesprekken, haalde investeringskapitaal op en verkreeg goedkeuring van De Nederlandsche Bank voor de acquisitie.

De Autoriteit Financiële Markten toetste de expertise en betrouwbaarheid van de oprichters van Pritle waarna zij op 20 februari 2015 werden aangesteld als de nieuwe bestuurders. Na de goedkeuring door de financiële toezichthouders hebben de oprichters van Pritle samen met investeerders Fundix overgenomen.

Het Pritle team bestaat inmiddels uit 29 professionals met expertise op het gebied van beleggingsmodellen, orderprocessen, technologie, klantenservice, financieel management, communicatie en juridische zaken.

Gedurende 2015 heeft Pritle een optimale webomgeving ontwikkeld, zodat de introductie direct een solide fundament vormt voor de dienstverlening aan duizenden klanten. Inmiddels is Pritle in een Binck jasje als ‘Binck Forward’ toegankelijk voor alle Nederlanders. Het is de meest moderne oplossing om meer uit uw geld te halen – al vanaf € 10 en in sommige gevallen tegen 70% lagere kosten dan vele banken en traditionele vermogensbeheerders.

Binck Forward bedient de Nederlandse en bereidt zich voor op verdere expansie in Europa.

Denk vooruit met
Binck Forward.