Ons beleggingsmodel

Ons beleggingsmodel

Binck Forward is dé slimme en de meest eenvoudige manier om online te beleggen. Met Binck Forward belegt u wereldwijd en optimaal gespreid. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, belegt Binck Forward in hoogwaardige indexfondsen. Binck Forward belegt in aandelen, obligaties, beursgenoteerde vastgoedbedrijven, grondstoffen en geldmarkten.

Wij tonen de verwachte waardeontwikkeling van uw beleggingen op basis van uitgebreid onderzoek. Stelt u een doel, dan stellen wij een groeipad voor u vast. Wijkt u af, dan krijgt u een bericht en een aanbeveling wat ervoor nodig is om op uw groeipad te blijven. Uw beleggingsrisico wordt automatisch afgebouwd tot het moment dat u uw geld nodig heeft.

icon box image

Persoonlijk profiel

Maak eenvoudig een persoonlijk profiel aan met behulp van onze online vragenlijst. Uw persoonlijk profiel vormt de basis voor uw online beleggingsstrategie.

icon box image

Volg ontwikkelingen

We volgen nauwgezet de voortgang van uw beleggingen en doen elk kwartaal aanbevelingen hoe u op koers blijft om uw beleggingsdoelen te behalen.

icon box image

Afbouw van het risico

Uw beleggingsrisico wordt automatisch afgebouwd tot het moment dat u uw geld nodig heeft. Hierdoor minimaliseren we het risico op verrassingen.

icon box image

Onderhoud portefeuille

Ieder kwartaal wordt uw portefeuille automatisch in lijn gebracht met uw doelstellingen. Zo blijft uw portefeuille optimaal gespreid om uw financiële doelen te realiseren.

 

Ontdek hoe uw persoonlijke groeipad eruit kan zien.

 

Klantprofiel

Binck Forward biedt u de mogelijkheid op eenvoudige wijze online te beleggen en vermogen op te bouwen.

Om te kunnen beginnen stelt u eenvoudig online een passend klantprofiel samen aan de hand van een reeks vragen met betrekking tot uw financiële positie, verplichtingen, doelstellingen en risicotolerantie. Hierbij houden we rekening met uw beleggingshorizon (de tijdsduur) en het door u gewenste risiconiveau. Uw klantprofiel vormt de basis voor het aanmaken van een wereldwijd gespreide beleggingsportefeuille.

Na de start bouwen wij geleidelijk uw beleggingsrisico af tot het moment dat uw financiële doel is bereikt. Door het risico langzaam af te bouwen minimaliseren we ook het risico dat u op het verkeerde moment uitstapt.

Dit is een bewezen methode die ook gebruikt wordt door professionele beleggers zoals pensioenfondsen. U kunt ook vasthouden aan een vast risiconiveau en u bepaalt zelf hoeveel u initieel en per maand inlegt.

Denk vooruit met Binck Forward.

Fondsselectie

Binck Forward belegt wereldwijd in geldmarkten, obligaties, aandelen, vastgoed en grondstoffen. Bij de selectie van de fondsen werken we volgens onderstaand stappenplan. De mix tussen fondsen is afhankelijk van hoe lang u van plan bent om te investeren, uw persoonlijke omstandigheden en uw risicotolerantie.

icon box image

1. Scannen

Er zijn meer fondsen dan geregistreerde bedrijven. Voor de selectie van fondsen is het van belang vooraf regels vast te stellen. De eerste scanprocedure, gebaseerd op onze decennia lange ervaring met fondsen en kwantitatieve analyses, leidt tot een initiële kandidatenlijst. Deze fondsen worden daarna grondig geanalyseerd door onze ervaren beleggingsanalisten.

icon box image

2. Analyseren

Het analyseproces bestaat uit een onderzoek naar alle procedures in een beleggingsfonds waaronder het beleggingsbeleid, risicomanagement en vele andere aspecten. Binck Forward belegt alleen in fondsen die uitvoerig zijn onderzocht door onze beleggingsanalisten, waarbij nauwkeurig gelet wordt op risicobeheersing, systeemgebruik en beleggingsmethodes.

icon box image

3. Selecteren

We selecteren alleen fondsen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, tegen de laagst mogelijke kosten. Om de consistente kwaliteit van uw beleggingen te waarborgen, houden wij voortdurend bij hoe uw fondsen zich ontwikkelen. Alle geselecteerde fondsen worden elk kwartaal uitgebreid beoordeeld door het beleggingscomité.